×

LAB071

Welkom bij Lab071, de nieuwe woonkamer op het Bio Science Park in Leiden!

Wij staan klaar om u onze opvatting van gastvrijheid te laten ervaren. Onze keuken kenmerkt zich door het gebruik van groenten centraal te stellen. Hiermee hopen wij u ervan te overtuigen dat vlees en vis niet noodzakelijk de boventoon hoeft te voeren, maar dat het ook prima een bijrol kan hebben.

Veggies first!

Tafel reserveren 071 569 071 0

Onze keuken

Lab071 is gevestigd in een voormalig pathologisch anatomisch laboratorium. Geïnspireerd door de geschiedenis van het pand, houden wij ons ook bezig met onderzoek en experimenteren. Alleen staat – nu 100 jaar later – niet het menselijk lichaam, maar de bereiding van eten centraal. Onze koks zullen u verbazen met inspirerende manieren waarop zij onze smaakvolle groentegerechten bereiden. Dit betekent natuurlijk niet dat wij helemaal geen vlees- of visgerechten serveren, onze focus ligt alleen op het gebruik van groenten. Bomvol vezels en voedingsstoffen!
Kom langs en ervaar het zelf!

Ons menu

Join us

Wij zoeken per direct een (zelfstandig werkend) kok met minimaal 5 jaar relevante keukenervaring.
Lab071 is gevestigd op het Bio Sience park en is een huiskamer voor iedereen die hier werkt en woont. Uiteraard zijn ook de mensen van buiten het park welkom bij ons. Het wordt gelukkig steeds drukker en als straks het park voor de deur klaar is zal het aantal gasten alleen maar toenemen.

Dit alles zorgt voor een flinke groei van het bedrijf en daar hoort ook de groei van ons team bij.
Dus als jij deel wilt uitmaken van dit team en bij wilt dragen aan lekkere, gezonde en eerlijke voeding kom dan even een bakkie doen en laat je cv achter of stuur een korte motivatie met je cv naar info@lab071.nl

Join us

Locatie

Poelweteringpad 5, 2333 BM Leiden
Openingstijden
Maandag - Vrijdag van 10:00 - 22:00
Zaterdag - Zondag van 12:00 - 22:00

Neem contact op