×

Diner

Bedankt voor uw interesse in ons diner! Voor groepen vanaf 9 personen hanteren wij een dinerarrangement. Hiervoor hebben wij de keuze uit drie menu’s.

De menu’s bestaan uit meerdere gangen met een keuze uit verschillende (voor- en) hoofdgerechten. Een uitbreiding van het gerecht met vlees of vis kunt u los bijbestellen.

*Het is wel van belang dat er keuze gemaakt wordt uit één van de arrangementen voor de gehele groep.

*Alle gasten (tot maximaal 30 personen) kunnen op de avond zelf bepalen welk (voor- en) hoofdgerecht en welke uitbreiding ze willen bestellen. Voor het chefs menu is het menu bepaald en hier is, behalve extra vis of vlees, geen keuze mogelijk.

1. CLASSIC VEGGIES MENU (28,- per persoon)

*Prijs is excl. vlees/vis uitbreiding.

Optioneel: Brood ‘Van Menno’ met diverse dips (+1,50 per persoon)

Voorgerecht

SOEP VAN HET MOMENT

| wisselende soep met groentes uit het seizoen |

Hoofdgerecht, keuze uit:

SPITSKOOL  (bacon +4)
| tahini | misokaramel | vega furikake |
GEROOSTERDE WITLOF  (rode poon +6)
| citrusaroma | gepofte quinoa | bloemkoolcreme |
PORTOBELLO STEAK (hertenbiefstuk +8)
| zoete aardappelpuree | chimichurri | chips |

Deze gerechten worden geserveerd met een selectie van onze side dishes zoals:
– Verse friet
– Zoete aardappelfriet
Parelcouscoussalade

Dessert

VERRASSINGSDESSERT
| wisselend dessert van de chef |


2. SUPREME VEGGIES MENU (35,- per persoon)

*Prijs is excl. vlees/vis uitbreiding

Optioneel: Brood ‘Van Menno’ met diverse dips (+1,50 per persoon)


Amuse

| van het huis |


Voorgerecht, keuze uit:

GAJI NAMUL
| Koreaans gemarineerde aubergine | komkommersalade | zeewier krokant |
BURRATA ( bacon +4 of avocado +3)
| bloedsinaasappel | amandel | vanille | ingelegde ui |

Hoofdgerecht, keuze uit:

SPITSKOOL  (bacon +4)
| tahini | misokaramel | vega furikake |
GEROOSTERDE WITLOF  (rode poon +6)
| citrusaroma | gepofte quinoa | bloemkoolcreme |
PORTOBELLO STEAK (hertenbiefstuk +8)
| zoete aardappelpuree | chimichurri | chips |

Deze gerechten worden geserveerd met een selectie van onze side dishes zoals:
– Verse friet
– Zoete aardappelfriet
Parelcouscoussalade

Dessert

VERRASSINGSDESSERT
| wisselend dessert van de chef |

3. CHEF’S MENU (35,- per persoon)

*Alleen voor de hele tafel te bestellen


Brood met dip

Amuse:

| van het huis |

Voorgerecht:

BURRATA ( bacon +4 of avocado +3)
| bloedsinaasappel | amandel | vanille | ingelegde ui |


Tussengerecht:

GAJI NAMUL
| Koreaans gemarineerde aubergine | komkommersalade | zeewier krokant |


Hoofdgerecht:

PORTOBELLO STEAK (hertenbiefstuk +8)
| zoete aardappelpuree | chimichurri | chips |


Dessert

VERRASSINGSDESSERT
| wisselend dessert van de chef |


Kaasplank in plaats van het Dessert (+3,- per persoon)
Kaasplank als extra gang toevoegen aan het menu (+8,- per persoon)

Bovenstaande menu’s kunnen we indien gewenst aanpassen aan de wensen van uw groep. Ook houden we uiteraard rekening met eventuele diëten en allergieën, mits deze van te voren zijn aangegeven. Wij verzoeken u vriendelijk voor de gehele groep hetzelfde menu te kiezen.

*Graag vernemen wij uiterlijk 2 dagen van te voren het definitieve aantal personen.

*Onze voorkeur gaat uit naar betaling per pin of contant. Mocht u een factuur willen ontvangen dan brengen wij hier €7,50 administratiekosten voor in rekening. Voor een factuur verzoeken wij u om uw FACTUURGEGEVENS achter te laten.

*Als wij een nieuwe menukaart invoeren wijzigen ook deze arrangementen. Het kan dus zijn dat we u een nieuw arrangement toesturen.

Mocht u nog vragen of andere wensen hebben dan staan wij daar altijd voor open!


VOOR GROEPSAAVRAGEN GROTER DAN 30 GASTEN OF ANDERE VRAGEN KUNT U TERECHT BIJ INFO@LAB071.NL

Book a table

A Bar & Kitchen which offers a place to meet and relax for the people working and living in Leiden Bio Science Park.

Book a table

Location

Poelweteringpad 5 2333 BM Leiden
071 569 071 0
info@lab071.nl Contact us